Arkiv NSU-Treff

Veteran MC-treff Gunnarskog

Søndag 5. juli skulle vi NSU-gutta, pluss noen andre med veteranmotorsykler reise til Gunnarskog, like utenfor Arvika. Det hadde vært fint vær hele uka, men akkurat den dagen måtte det sjølsagt regne. Vi hadde håpet vi skulle bli ca 12 motorsykler tilsammen, og av disse 5 med NSU. Det ble en del som feiget ut, men de aller hardeste trosset uværet og satte kursen mot søta bror. Vi reiste 6 stk, tre med NSU, og de tre andre med henholdsvis Honda, Suzuki og BMW. To hadde ikke satt på regntøy, så de reiste hjem for å skifte (de kom til Gunnarskog etterhvert). Tror treffet på hembygdsgården i Gunnarskog ble arrangert for 21. gang, hvis jeg ikke husker feil? Egentlig er det et motorsykkelløp med innlagte poster, med forskjellige oppgaver som skal løses, men dette rakk ikke vi å være med på. Det var mange gamle fine motorsykler der, pluss mye godt å spise. Vi åt nævagraut med flæsk, og det var en ny opplevelse. Flæsket var godt, men grauten var væl tørr, spør du meg? Håper at det neste år kan samles en gjeng fra klubben, så vi blir mange som kan være med på løpet. Vi skal prøve og informere på web-siden når dette arrangeres i 2010. Under kan dere se noen bilder fra treffet.

VeteranMC-Gunnarskog-3
VeteranMC-GunnarskogSupermaxmednoespesielloppakning
VeteranMC-GunnarskogEnfinsvenskKonsul
VeteranMC-GunnarskogEnfinSupermax
VeteranMC-GunnarskogUrestaurertNSU601
VeteranMC-Gunnarskog-2
VeteranMC-Gunnarskog

Lest 713 ganger

Registrer din email for å motta nyhetsbrev:

  • Addresse: NSU-Club Norway
    Postboks 55, Bryn
    0611 Oslo
  • Telefon: 91358506 / 91163104
  • Email: post@nsuclubnorway.no
     
NYHETER

Neste treff blir på Nordre Skøyen hovedgård i Oslo søndag 6. oktober kl 1200. Her blir det servert koldtbord og det blir loddsalg. Fint om dere tar med premier. Ring Truls (913 58 506) for påmelding innen onsdag 2. oktober.
Velkommen til en trivelig dag med Nsu-venner
Adressen er Peter Aas vei 17, 0667 Oslosmiley

Det ble diskutert om klubben skal arrangere julebord hos Nina og Odd på Mosterøy i Stavanger første helga i februar 2020. Hvis interesse for dette, kontakt Vidar (916 95 767). Julebordet der i fjor var veldig triveligsmiley